bannerblog-min

Ngaluncurkeun Anyar Fortuner TRD

Continuous Improvement atanapi Development sustainable salaku salah sahiji pilar tina Toyota Jalan nyadiakeun kasempetan gede pikeun Toyota Indonesia mawa produk pikeun sumanget Development Lokal ambéh para nasabah salawasna meunang nilai leuwih dina Jumlah Garapan kapamilikan jeung Niley pikeun produk Duit Toyota dipasarkan di Indonésia. Jeung konsep ieu dilarapkeun salah jeung Toyota Fortuner nu kiwari boga Line-Up TRD Sportivo. Keur varian panganyarna tina Toyota Fortuner ulang dijalankeun dina Agustus 10, 2017 keur nepatan jeung bubuka panggedena acara paméran mobil di Indonésia: Indonesia Gaikindo International Auto Tembongkeun dina 2017.

Pasti Merdeka Motor Toyota ogé ngarojong peluncuran variasi anyar momen Toyota Fortuner téh. Housed di salah sahiji pangalusna jeung pangpadetna mall di dayeuh Bandung, Bandung Indah Plaza, dina 26 Agustus 2017 Merdeka Motor Toyota ngayakeun tema ngumpul Palanggan tina peluncuran ieu Anyar Fortuner TRD Sportivo. Ngumpul customer acara pasti moal solely pikeun produk anyar memperkenal ti Toyota Fortuner tapi ogé salaku silahturahmi tempat kalayan sémah diondang. Ditengah kompetisi antara dealers beuki galak, perlu pikeun Merdeka Motor Toyota janten salawasna hadir ngadeukeutan ka haté anu customer sarta pencinta Toyota.

Dina ieu acara arisan Palanggan, tamu diondang Merdeka Motor Toyota pampered kalayan atmosfer sarta has masakan Maxx Kopi warnet. Tangtu, teu luput langsung hadiah nobel panto husus pikeun sémah diondang nedunan tempat spk pikeun sakabéh jenis mobil Toyota. acara karnaval ogé coincided kalawan kamerdikaan kana 72 di Bandung nambihan ka acara rame na festive

No Comments

Post A Comment