newseventkircond

Sabtu minggu Penjualan Acara Merdeka Motor Kiaracondong

Sabtu minggu Penjualan Acara Merdeka Motor Kiaracondong “diskon Laju Special 0% Ngan 2 Dinten Ngan” 4 ka 5 Nopémber 2017

Sabtu minggu Penjualan Acara mangrupakeun acara mingguan biasa dilaksanakeun saban sabtu minggu hususna ku Merdeka Motor Toyota Dealer. acara ieu hiji kasempetan alus teuing pikeun tim jualan ka indulge customer hadé dina nuansa showroom Toyota senang jeung acara festive. Teu saeutik ogé pikeun acara sabtu minggu Penjualan waktu ieu dina téma “diskon Laju Special 0% Ngan 2 Dinten Ngan”.

Gawe bareng raket jeung salah sahiji parusahaan leasing ngarah, teras paket program husus 0% interest bisa dibere ka customer keur nasabah, utamana Toyota Motor Toyota Merdeka. Kaunggulan tina pakét injeuman ieu salian laju 0% teh awal DP pisan hampang. Cukup ku DP ku 15 juta lajeng nasabah tiasa nyandak imah Toyota Calya. Endah teu aya deui ??? Ulah sono teuing doorprize hadiah instan nu await nasabah lamun ngalakukeun spk nalika acara ieu lumangsung.

Kitu …. keur mangsa nu bakal datang, ulah ragu pikeun pencinta mobil Toyota hadir sarta nyumbang kana ngarasakeun Ngaruwat acara anu diayakeun ku urang khususna Merdeka Motor Toyota Cabang Kiaracondong. Kasampak maju ka acara kejutan saterusna kami !!! Ngan dina Merdeka Motor Toyota.

No Comments

Post A Comment