newseventsoreang

Sabtu minggu Penjualan Acara Merdeka Motor Soreang

Acara sabtu minggu Sales Merdeka Motor Soreang “November Banjir Bonus” 4 sd 5 November 2017

Geus kasiankali Merdeka Motor Soreang tetep aktip konsistén keur salawasna nyadiakeun ladenan pangalusna jeung customer Toyota. Merdeka Motor Soreang waktos ieu masihan loba hadiah langsung jeung hadiah panto pikeun konsumén na. Malah nasabah ngan bisa milih kado manéhna diaku ti rupa hadiah anu geus disadiakeun.

Judulna “Banjir Nopémber Bonus” pikeun acara jualan sabtu minggu nu lasts ngan 2 dinten, Merdeka Motor Soreang janten acara misah metot jeung cinta maot ku Palanggan Toyota. Dilengkepan Ngaruwat sarta musik live nambihan kana petikan meriah tina acara ieu.

Keur hiji kapuasan pikeun Merdeka Motor Soreang ka salawasna bisa ngajak Toyota Palanggan mikaresep keur babarengan dina unggal acara atawa acara anu diayakeun. Pikeun urang Merdeka Motor Soreang …. Sarerea Diajak !!!

2 Comments

Post A Comment