PT. Merdeka Motor nyaeta parusahaan aktipitas sektor otomotif, nyaeta jualan kandaraan motor oge mun kabayang 4 na roda ngadeg 2. Merdeka Motor PT urang sorangan dumasar kana akta of incorporation tanggal ……. PT Merdeka Motor ayeuna boga garis tina bisnis keur diobral tutumpakan 4 roda ti Toyota, jualan tutumpakan 2 roda jeung merk Honda, sarta jualan tina mobil jeung motor ban.

Salaku cabangna PT. Merdeka Motor Toyota nangtung ku akta of incorporation tanggal ……… na commenced operasi on ……, mangrupa dealer otorisasi Haurgeulis urang munggaran di kota. Merdeka Motor Toyota teh dealer VSP anu hartosna ngawula jualan na jasa jeung bagian jasa layanan kandaraan.

Dina lahirna Toyota Motor Merdeka lokasina di Jalan Merdeka No. 51 Bandung. Tapi dumasar kana waktu Merdeka Motor Toyota relocates ka Terusan Jalan Kiaracondong No 47. Lajeng, dina …… ..Merdeka Motor Toyota deui ditambahkeun 1 jaringan dealer di Kabupatén Soreang Bandung persis di Km 15.7 Jalan Raya Soreang Cingcin. Ku ngaronjatna jaringan dealer diperkirakeun Merdeka Motor Toyota bisa jadi ngadeukeutan ka konsumén Haurgeulis sahingga salajengna ngaronjatkeun kualitas layanan sanggeus-jualan pikeun sakabéh para nasabah Toyota, utamana dina kotana / kacamatan Jatinangor.

Ditengah kali ngarobah jeung intensifies kompetisi dunya otomotif, Merdeka Motor Toyota bakal salawasna hadir nyadiakeun ladenan pangalusna mihak ka kreasi tina kapercayaan tur customer kapuasan pikeun Toyota.

LAYANAN KONSUMEN